ІІІ-ий Відкритий Житомирський обласний чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 3.0» » ДПТНЗ "Радомишльський професійний ліцей"

«

»

ІІІ-ий Відкритий Житомирський обласний чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 3.0»

 19-20 жовтня 2018 року на базі Центру оптової торгівлі «Метро» (місто Житомир) за ініціативи Житомирської обласної асоціації кулінарів України проходив ІІІ-ий відкритий Житомирський обласний чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 3.0»

  В змаганнях взяли участь три учениці ліцею з професії «Кухар, Пекар».

 Учасники змагань показали високий рівень професійної підготовки і вибороли:

Микитчук Світлана   І місце  у номінації JCD3, нагороджена Дипломом і медаллю;

Федоренко Яна – ІІ місце  у номінації Вироби з тіста; нагороджена Дипломом і медаллю;

Бовсунівська Катерина  нагороджена Дипломом учасника чемпіонату.