ІІІ-ий Відкритий Житомирський обласний чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 3.0»
19-20 жовтня 2018 року на базі Центру оптової торгівлі «Метро» (місто Житомир) за ініціативи Житомирської обласної асоціації кулінарів України проходив ІІІ-ий відкритий Житомирський обласний чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 3.0»
В змаганнях взяли участь три учениці ліцею з професії «Кухар, Пекар».
Учасники змагань показали високий рівень професійної підготовки і вибороли:
Микитчук Світлана І місце у номінації JCD3, нагороджена Дипломом і медаллю;
Федоренко Яна – ІІ місце у номінації Вироби з тіста; нагороджена Дипломом і медаллю;
Бовсунівська Катерина нагороджена Дипломом учасника чемпіонату.