ПЛАН РОБОТИ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НА 2015-2016 НАВЧАЛЬНИЙ РІК » ДПТНЗ "Радомишльський професійний ліцей"

«

»

ПЛАН РОБОТИ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НА 2015-2016 НАВЧАЛЬНИЙ РІК

ПЛАН

РОБОТИ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

НА 2015-2016 НАВЧАЛЬНИЙ РІК

ПЛАН

роботи методичної комісії

 педагогічних працівників харчової промисловості

на 2015-2016 навчальний рік

 

Зміст роботи Термін виконання Відповідальний Місце проведення
1 2 3 4 5
СЕРПЕНЬ
1 Обговорення та схвалення  плану роботи методичної комісії на 2015-2016 навчальний рік 31.08.2015 Методист Бичківська О.В.

Голова МК

Члени МК

Метод

кабінет

2 Обговорення та схвалення комплектів робочої навчальної документації з загальнопрофесійної, професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовок Заст. дир. з НВР

Затолюк Л.Й.

Голова МК

Члени МК

Метод

кабінет

3 Організація підготовки учнів 2-го курсу до  проходження виробничої практики на виробництві Заст. дир. з НВР

Затолюк Л.Й.

Майстри в/н

 
4 Обговорення нормативних документів Міністерства освіти і науки України, управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації щодо підготовки кваліфікованих робітників у новому навчальному році Члени МК Метод

кабінет

ВЕРЕСЕНЬ
1 Вивчення контингенту учнів нового набору групи №8 за професією «Кухар, пекар»   Патласова В.І.

 

 
2 Організація та проведення виробничої практики на виробництві в групі №3

ІІ курсу

  Ястребцева О.В.

Бількевич Н.Л

 
3 Стан розробки, коригування та виготовлення інструкційно-технологічних карток з предмета «Виробниче навчання» за   професією «кухар»   Бідюк Л.М.

 

 
4 Огляд новинок літератури   Члени МК  
ЖОВТЕНЬ
1 Семінар-практикум:

«Шляхи формування творчої самостійності учнів. Творчі завдання – засіб активізації пізнавальної активності учнів»

3 тиждень Бідюк Л.М.

 

 
2 «Особливості забезпечення сировиною, матеріалами, інструментами тренувального періоду ПТП та ППП учнів» , (ЛПР)   Члени М К. Зіневич О.О. Кабінет

№ 20

ЛИСТОПАД
1 Відвідування виставки

“Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу і клінінгу 2015 року”

3 тиждень Голова МК

Члени МК

 
2 Результати проходження виробничої практики на виробництві та проведення поетапної кваліфікаційної атестації в групі №3 ІІ курсу   Голова МК

Члени МК

 
3 Застосування комп’ютерних, інформаційних технологій, програмно-педагогічних засобів навчального призначення на уроках професійно-теоретичної підготовки   Коренівський М.Г.  
ГРУДЕНЬ
1 Проведення контрольних робіт за І семестр. 3 тиждень Члени М К. Кабінет

№ 20

2 Розгляд та обговорення тем  до дипломних (творчих)  робіт для учнів ІІІ курсу   Члени М К. Метод

кабінет

 

3 Обговорення стану підготовки учнів до проведення зовнішнього незалежного оцінювання   Методист

Члени МК

 
СІЧЕНЬ
1 Методичні посиденьки :

«Звіт голови методичної комісії про проведену роботу за І семестр 2015-2016 навчального року».

3 тиждень Ястребцева О.В. Метод

кабінет

2 Вдосконалення організації та методики викладання предметів, пошуків найбільш ефективних і оптимальних методів навчання   Зіневич О.О.  
3 Виконання навчальних програм, планів роботи кабінетів і лабораторій   Голова МК

Члени МК

 
4 Підготовка матеріалів до проведення профорієнтаційної роботи   Члени МК  
ЛЮТИЙ
1 Огляд новинок літератури журнал «Ресторатор» 3 тиждень Члени МК

Хитриченко Л.Г.

Навчальні кабінети
2 Підготовка до ДПА учнів ІІІ курсу   Члени МК  
3 Презентація досвіду роботи майстрів в/н Ястребцевої О.В., Бількевич Н.Л., що атестуються   Заст.. дирек. З НВР, методист, голова МК  

 

4 Проведення декади фахової майстерності з професії «Кухар»

(Проведення предметного тижня та конкурсу серед учнів ІІ-ІІІ курсу)

  Члени МК Навчальні кабінети, лабораторії
БЕРЕЗЕНЬ
1 Результати проведення декади фахової майстерності з професії «Кухар»

(Проведення предметного тижня та конкурсу серед учнів ІІ-ІІІ курсу

3 тиждень Члени МК Навчальні кабінети, лабораторії
2

 

Лабораторія досвіду «Впровадження інноваційних виробничих технологій в навчальний процес – запорука якісної підготовки висококваліфікованих робітників. (Звіт членів МК про впровадження новітніх виробничих технологій)»   Члени МК Метод

кабінет

3 Вивчення стану підготовки та рівень знань учнів професійно-технічної підготовки з професії «Пекар»   Заст. дирек. З НВР, методист, голова мк  
4 Проведення профорієнтаційної роботи педпрацівниками та учнями ліцею серед учнів шкіл району та області   Члени МК Метод

кабінет

КВІТЕНЬ
1. Організація та проведення виробничої практики на виробництві в групі № 5 ІІІ курсу 3 тиждень Бідюк Л.М.

 

Метод

кабінет

2 Стан розробки, коригування та виготовлення інструкційно-технологічних карток з предмета «Виробниче навчання» за   професією «пекар»   Ястребцева О.В.  
ТРАВЕНЬ
1 Практичний семінар «Стан використання на уроках виробничого навчання прогресивних методик навчання з метою поєднання навчання учнів з високоефективною працею» 3 тиждень Бількевич Н.Л.

Члени МК

Кабінет №20
2 Виконання навчальних програм, планів роботи кабінетів і лабораторій Голова МК

Члени МК

3 Звіт про видавничу діяльність   Члени МК  
ЧЕРВЕНЬ
1 Результат проведення ПКА «пекарів» ІІ розряду і «кухарів» ІV розряду 3 тиждень Голова МК

Патласова В.І. Бідюк Л.М.

Метод

кабінет

2 Методичні посиденьки :

«Звіт голови методичної комісії про роботу за навчальний рік»

Голова МК
3 Відвідування виставки

«Хліб/Кондитер Експо 2016»

  Члени МК м. Київ
4 Результати проведення профорієнтаційної роботи педпрацівниками та учнями ліцею серед учнів шкіл району та області 3 тиждень Члени МК Метод

кабінет

Голова методичної комісії                                                        Зіневич О.О.

31.08. 2015р