04.05.2017 року відбувся конкурс професійної майстерності серед учнів ІІ курсу з професії “Кухар”
Учні демонстрували уміння та навички з нарізки овочів при виконанні першого завдання. Приготування основної страви та десерту спонукало учасників поринути у світ фантазії та новітніх технологій кулінарного мистецтва. Творчість учнів та прагнення розкрити свої навички перетворили конкурс на дійство професійної майстерності. Борисенко Наталія готувала антрекот по-нормандські та листкові трубочки з заварним кремом; Корнієнко Тетяна – курячу грудку «Кордон Блю» і човники з бананом та згущеним молоком; Кравченко Людмила – скумбрію з горошковим пюре і банановий десерт з вершками; Мацапура Світлана – філе минтая зі шпинатним пюре та панакоту з карамелізованими бананами; Степаненко Катерина – медальйон зі свинини із вишневим соусом та банановий тартар; Тужик Валентина – м’ясо по-краківські і шоколадний десерт з бананом. Всі конкурсанти показали високі результати. У чесній боротьбі здобула перемогу Мацапура Світлана.
Вітаємо всіх учасників конкурсу